Nordkapp Enduro

Forside/Nordkapp Enduro

Selv om det er sol og late dager kan det komme en byge, og da kan det være greit å ha en kalesje å krype innunder. Enduro 550 er den første båten med en skjult og funksjonell kalesjeløsning.

Pris fra 289.000,-
Klikk her for mer informasjon

Nordkapp Enduro 605 er en helt ny båt fra Nordkapp. Konseptet er en konsollbåt som tilbyr nye ideer, både hva angår skrog og dekk. Den «rette» baugen gir båten betydelig lengre vannlinje. God bredde gir båten en praktisk innredning og stort innvendig volum.

Pris fra 351.000,-
Klikk her for mer informasjon

NYHET!

Se siste tilskudd i Enduro-serien fra Nordkapp. Dette er en helt ny båt med et skrog som setter båten i en særklasse hva gjelder sjøegenskaper.

Pris fra 562.000,-
Klikk her for mer informasjon

 Hvorfor skal skjærgårdsjeepen være liten når du trenger plass til hele familien? Enduro 805 har tatt hensyn til dine plassbehov. Samtidig får du et sporty båtliv, der behovet for både fart og sikkerhet er ivaretatt. Det er viktig for at alle skal trives.

Pris fra 751.000,-
Klikk her for mer informasjon

Vurderer du ny båt til sesongen?

Alle de nye modellene er nå på plass i vår innendørs utstilling. Ta kontakt for å avtale visning, eller stikk innom for en hyggelig prat. E-post: [email protected] Telefon: 90 13 26 09