Om oss

Forside/Om oss

Om Refsnes Marine AS

Refsnes Marine AS er forhandler av kvalitetsbåter fra merkene Nordkapp, Zodiac Quicksilver. I tillegg representerer vi norske Saga Boats på østlandet og sørlandet. Til sammen dekker disse merkene de fleste kategorier innen motorbåt.

Vi holder til i Leangbukta Maritime Senter i Asker med permanent innendørs båtutstilling av et bredt utvalg av nye motorbåter i ulike kategorier. Her kan man året rundt i fred og ro gå gjennom de ulike modellene i hyggelige lokaler med god veiledning fra oss.

Firmaet har også virksomhet innen megling av brukte båter på vegne av kunder. Da tar vi oss av salgsprosessen fra A til Å på en profesjonell måte. Vi tilbyr også utstyrsmontering og reparasjoner fra Leangbukta.

Kjøp av båt er en viktig beslutning som bygger på tillit. Vi gjør alltid vårt ytterste for å yte god service helt fra innledende salgsprosess til oppfølging og veiledning etter båten er tatt i bruk. Vi har lang erfaring fra båtbransjen, og deler gjerne denne erfaringen med våre kunder.

Fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Vurderer du ny båt til sesongen?

Alle de nye modellene er nå på plass i vår innendørs utstilling. Ta kontakt for å avtale visning, eller stikk innom for en hyggelig prat. E-post: [email protected] Telefon: 90 13 26 09