Saga Boats

Forside/Saga Boats

Saga 365 gir deg uovertruffen bokomfort og gode sjøegenskaperRefsnes Marine er forhandler av båter fra Saga Boats; – en av de ledende produsentene av fritidsbåter i Norge. Dette er en norsk, familieeid bedrift som setter kvalitet og sjødyktighet i fokus. Alle deres modeller er sertifisert av IMCI og CE-godkjent.

Tradisjonsrik båtprodusent

Saga Boats har produsert båter på eget anlegg i Selje i Sogn og Fjordane siden 1960. Målet har siden oppstarten vært å bygge kvalitetsbåter, der lokale tradisjoner og godt håndverk kombineres. Saga Boats har kun få grunnmodeller i sitt produksjonsprogram, og fokuserer heller på kontinuerlig fornying av disse.

Halvplanende båter av høy kvalitet

Halvplanende båter er kjernen i Saga Boats’ virksomhet, og slik har det vært i flere tiår. Dette er solide båter med lang levetid, god retningsstabilitet og lave driftsutgifter. Felles for alle deres modeller er at de gir deg optimal bokomfort, moderne design og romslige løsninger. Enten det er viktig for deg at båten kan brukes gjennom hele året, at den har et romslig soldekk eller at den egner seg for lengre turer, har Saga Boats en båt som passer.

Ønsker du mer informasjon om båtene fra Saga Boats?

Med mer enn 50 års båtbyggererfaring, leverer Saga Boats båter av aller høyeste kvalitet. Du finner mer informasjon om de ulike modellene her.

Ønsker du å høre mer om fritidsbåtene fra Saga Boats? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig samtale.

Vurderer du ny båt til sesongen?

Alle de nye modellene er nå på plass i vår innendørs utstilling. Ta kontakt for å avtale visning, eller stikk innom for en hyggelig prat. E-post: [email protected] Telefon: 90 13 26 09