Hvis du leter etter den perfekte kombinasjonen av ytelse og komfort i 7-8 meters størrelsen, er Quicksilvers Activ 805 Sundeck et alternativ mange har valgt allerede.

Activ 805 Sundeck er designet med sol, avslappende båtturer og vannsport i tankene, og lever opp til navnet sitt med en allsidig brukervennlighet som tilbyr en av de største soldekkene i sin klasse. Båten er også stor på komfort: det er plass til ni personer ombord, og fire voksne kan sove i kabinen. For ikke å nevne ytelse og sikkerhet, verdier som Quicksilver er kjent for.

Activ 805 Sundeck har et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner som gjør at du kan føle deg trygg når du drar på båttur. Kraftig enkel eller dobbel motorinstallasjon med opp til 400 hk sørger for god akselerasjon og toppfart. Mercurys teknologi gir sikker og presis håndtering. Båtens solide skrog, høye fribord og ergonomiske styreposisjon med god sikt gjør dette til en veldig sikker båt i alle hastigheter og krevende værforhold.

Activ 805 Sundeck har overnattingsplass til fire personer. Båten er utstyrt med en romslig kabin med skrogluker som gir rikelig ventilasjon, eget toalettrom med vask og marinetoalett, og en robust og praktisk bysse med kjøleboks eller kjøleskap, ferskvannssystem og komfyr. Activ 805 Sundeck har plass til ni voksne. Det gjør den perfekt for flotte dagsturer med soling og moro med venner og familie.

En elegant kombinasjon av buede linjer og rette flater samt harmoniske proporsjoner gir Activ 805 et særpreg som vekker oppmerksomhet på vannet og havnen. Både over og under dekk byr båten på nyskapende løsninger og fornuftig design. Det gjelder blant annet den smarte løsningen av sitteplassene rundt det L-formede bordet i cockpiten, den transparente døren til kabinen og skroglukene som gjør at kabinen er lys og får en luftig, innbydende atmosfære.

Ombord i Activ 805 Sundeck kan du velge mellom en rekke ulike løsninger som skaper en funksjonell og brukervennlig båt. Den har det største soldekket i sin klasse, som kan brukes på ulike måter. Vil du slappe av og lese, kan ryggen vippes opp til en behagelig, avslappende stilling. Selve cockpiten kan du gjøre om på bare noen minutter. Du har valget mellom sitteplasser til dem som er med på tur, spiseplass eller solseng. Fire personer kan overnatte i kabinen. Den største sengen kan enkelt gjøres om til en hyggelig salong med bord og sitteplasser.

Skaff deg det utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen 10 % i gjennomsnitt. SMART Edition-båter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

  • Tekniske spesifikasjoner:
  • Total lengde: 7,88m
  • Totalt bredde: 2,55m
  • Vekt uten motor: 1820kg
  • Maks effekt: 400hk
  • Dypgående: 0,56m
  • Drivstofftank: 280L
  • Maks antall passasjerer: 9
  • Antall køyer: 4
  • CE-kategori: C