Du trenger ikke lenger velge mellom komfort og ytelse eller mellom tur- og fiskemuligheter. Med 905 Pilothouse kan du få begge deler! Båten er designet uten kompromisser for å gi deg trygge og komfortable fisketurer, opplevelser og moro.

905 Pilothouse er bygd for båtturer til havs (konstruksjonskategori B), og har plass til ti personer. Båten er utstyrt med en allsidig fiskestasjon, og har overnattingsplass til opptil seks personer. Mercury-motoren gir den en trygg og rask ytelse, og med krefter opptil 500 hk kommer du til fiskeområdene på et blunk. Hvorfor ta til takke med mindre når du kan få i pose og sekk med Pilothouse 905?

905 Pilothouse er robust designet for å gi høy ytelse til bruk både nært land og til havs. Det dype, finmekaniske V-skroget er ideelt for både fiske- og båtturer i ulike vær- og sjøforhold. Elektronikkpakken er fullspekket med teknologi, og inneholder GPS og VHF som sørger for nøyaktig navigering og sikker kommunikasjon. Fra kabinen har du sikt i alle retninger, og to vindusviskere kombinert med spylesystem i holder utsikten ren.

Quicksilver har tenkt komfort både ute og inne ombord i 905 Pilothouse. Det er rikelig med sitteplasser både i baugen og cockpit, og flombelysning i cockpiten forenkler bruken nattestid. Inne er det en komplett bysse med vask og LPG gasskokeapparat, mens kabinen har en stor køye for to personer forut i tillegg til en romslig køye akter med mulighet for både enkelt og dobbelt oppsett. Badet er helt separat og har et lukket toalett og dusj.

Den store, godt innredede cockpiten er alle fiskeres drøm. Fiskestasjonen leveres med vask, skjærefjel, kaldtvannskran og fiskestangholdere, og ønsker du et større cockpit-område kan stasjonen fjernes ved å trykke på en knapp. Fiskestasjonen kan oppgraderes med Fiskepakken. Da får du i tillegg Livewell agn/fiskebrønn, skyllesystem for råvann, ekstra stangholdere i rustfritt stål, oppbevaringsplass for stenger i kabinen og kjøleboks. Under dørken i cockpit er det rom hvor du kan oppbevare fangsten. Båten kan leveres med en ekstra styreposisjon og integrert solavskjerming for skygge mot solen.

Til tross for en imponerende bredde av funksjoner er det én ting 905 Pilothouse ikke mangler og det er areal. Cockpiten har et stort hovedoppbevaringsrom i tillegg til to fiskekummer for å oppbevare fangsten. Spiseområdet i byssen har oppbevaringsplass, og du finner et stort oppbevaringsrom under køyen i kabinen.

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en SMART Edition på lager akkurat nå.

 • Tekniske spesifikasjoner:
 • Total lengde: 8,88m
 • Total bredde: 2,99m
 • Vekt uten motor: 3100kg
 • Maks effekt: 500hk
 • Dypgående: 0,59m
 • Vanntank: 100L
 • Drivstofftank: 400L
 • Maks antall passasjerer: 10
 • Antall køyer: 6
 • CE-kategori: B