Quicksilver Activ 505 Open

Med Activ 505 Open vil du ønske å være på sjøen hver dag

Båten ser sportslig ut på vannet og virker romslig når du kommer ombord. Dra på tur med fem personer og gled deg over kombinasjonen av plass, praktiske løsninger, komfort og ergonomi. Activ 505 Open leveres som Smart Edition – da får du med det mest populære utstyret og sparer penger.

På hekken til Activ 505 Open har du en solid utenbordsmotor fra Mercury med opptil 100 hestekrefter. Det garanterer sikre og behagelige turer. Høyt fribord og god plass til å bevege seg ombord gjør at både store og små kan føle seg trygge. Lett ombordstigning via baugen og to store badeplattformer gjør det enkelt å bruke båten og å bade fra den. En lett sotet vindskjerm gir føreren god sikt og perfekt kontroll.

Bakseteryggen kan justeres i forskjellige vinkler og optimaliserer plassen i cockpiten, samtidig som motoren kan vippes helt klar av vannet når båten ligger stille. Enten du sitter eller står når du kjører båten, har du full kontroll med førerkonsollen i to farger. Fotstøtten gjør at du sitter behagelig. Dashbordet har oppbevaringsrom, koppholdere og plass til å montere en kartplotter med syv-tommers skjerm. Selv om du velger å sette opp en stor solseng i cockpiten er det god plass ved konsollen.

Plassen ombord i Activ 505 Open har mange ulike funksjoner. Du kan omgjøre arealet forut fra en normal til en stor, utvidet solseng på få sekunder. Når du skal spise, er det fort gjort å plassere et bord i cockpiten, og bakseteryggen på setene ved konsollen kan vippes. Slik blir cockpiten et sted hvor alle ombord kan ha det hyggelig sammen.

Konsollen har et rom med førsteklasses detaljer hvor du kan oppbevare puter og bordet når de ikke er i bruk. Du har alltid tilgang til dette oppbevaringsommet, også når det er satt opp en stor solseng. Alt mulig annet finner du plass til i oppbevaringsommene under sitteplassene. Activ 505 Open har også egne rom for oppbevaring av vannskistangen, lanternen og delene du trenger for å sette opp en stor solseng.

Sørg for å få det du trenger: Smart Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du i gjennomsnitt 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en SMART Edition på lager akkurat nå.

  • Total lengde: 5,03m
  • Total bredde: 2,12m
  • Vekt uten motor: 582kg
  • Maks effekt: 100hk
  • Dypgående: 0,37m
  • Drivstofftank: 90L
  • Maks antall passasjerer: 5
  • CE-kategori: C

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50