Quicksilver Activ 675 Sundeck

Det moderne designet til Activ 675 Sundeck vekker oppsikt overalt.

Likevel kan båten kan by på mer enn bare et attraktivt utseende.

På hekken av Quicksilver Activ 675 Sundeck kan du ha en pålitelig Mercury-motor med opptil 225 hestekrefter. Det er enkelt og trygt å bevege seg ombord takket være brede trinn opp til soldekket forut, høyt fribord og håndgrepspunkter montert der du trenger dem. Vindskjermen er ny og har fått sotet glass som tar bort litt av solen og gir forbedret sikt. De som elsker å bade vil lovprise bakseteryggen som kan svinges til side slik at det blir lett å komme ut på badeplattformen. Badeleideren gjør det enkelt å komme ombord i båten igjen.

Det to meter lange soldekket setter en ny standard for denne båttypen. Når du har fått nok sol eller blir overrasket av en regnskur, kan du søke ly i kabinen via en skyvedør til salongen som har godt med sitteplasser. Om kvelden kan plassen i kabinen omgjøres til en komfortabel dobbeltseng. Nye, forsterkede bøtteseter gir bedre komfort når du er underveis. Setene kan dreies slik at cockpiten blir et sosialt samlingspunkt.

Cockpiten ombord i Activ 675 Sundeck er utformet slik at den kan by på mange bruksmuligheter. En justerbar bakseterygg kan dreies slik at det blir lett å komme til badeplattformen og vannskistangen. Når du har fått nok av bading og vannsport, kan du montere et bord i cockpiten og dreie førerstolene. Da har du en fin spiseplass med faste koppholdere for fire personer. Kabinen kan du bruke som en hyggelig salong eller som soveplass til to personer.

Du finner oppbevaringsrom overalt i Activ 675 Sundeck – under benkene bak i cockpiten og under sittegruppen i den U-formede salongen. Integrert i konsollen er det plass til å oppbevare mindre ting. Det er egne plasser til utstyret ombord, som for eksempel putene, bordet, redningsvester, lanternemasten og vannskistangen. I tillegg er det god plass til personlig utstyr. Forut finner du et stort rom hvor du kan ha anker og tauverk.

Skaff deg utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen 10 % i gjennomsnitt. SMART Edition-båter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

  • Total lengde: 6,66m
  • Total bredde: 2,55m
  • Vekt uten motor: 1123kg
  • Maks effekt: 225hk
  • Dypgående: 0,44m
  • Vanntank: 45L
  • Maks antall passasjerer: 8
  • Antall køyer: 2
  • CE-kategori: C

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50