Quicksilver Activ 755 Sundeck

Quicksilver Activ 755 Sundeck er en rask, sikker og solid båt

Activ 755 Sundeck er den perfekte drøyt syv meter lange kombinasjonen av en sprek og hyggelig båt for dagsturer med opp til åtte personer, eller en komfortabel overnattingsbåt for to personer. Activ 755 Sundeck er utviklet og konstruert for å kose seg og ha det moro ombord i en praktisk, fleksibel og allsidig båt. Den tilbyr god plass til å sole seg samtidig som den har en fleksibel seteløsning i cockpiten.

Den er konstruert og bygd for å kunne tåle en Mercury-motor med opptil 300 hestekrefter. Førerplassen er utviklet med tanke på ergonomi slik at føreren alltid har full kontroll på båten uansett fart og farvann. 755 Sundeck gjør det trygt å være på tur med familie og venner ombord.

Det ekstra store soldekket forut har både hodestøtte i solputen og koppholdere. Her er det god plass til tre soltilbedere på en gang. Ombord kan man nyte noe kaldt å drikke eller et måltid tilberedt i byssa som foruten kjøleskap har trykkvann og vask og kokeapparat med en kokeplate. Under dekk i kabinen kan fire personer både oppholde seg og spise. Kabinen er også en fin soveplass for to personer.

Activ 755 Sundeck er designet for at alle ombord skal kose seg. Linjene er harmoniske, pene og moderne. Setene i cockpiten og sittebenkene i kabinen kan brukes på mange ulike måter. Førerplassen har en intelligent utforming som alltid gir båtføreren full kontroll. Båten er designet for å by på mange muligheter for et aktivt og opplevelsesrikt båtliv.

Allsidig er ordet som dekker bruksområdene til en Activ 755 Sundeck. Forut på det store dekket kan man sole seg. I cockpiten kan gjestene kose seg mens de spiser eller sitte trygt med fin utsikt når båten er underveis. I kabinen kan barna leke, fire voksne kan spise der eller to kan sove komfortabelt.

Skaff deg utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen 10 % i gjennomsnitt. SMART Edition-båter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

  • Total lengde: 7,23m
  • Total bredde: 2,55m
  • Vekt uten motor: 1468kg
  • Maks effekt: 300hk
  • Dypgående: 0,55m
  • Vanntank: 80L
  • Drivstofftank: 280L
  • Maks antall passasjerer: 8
  • Antall køyer: 2
  • CE-kategori: C

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50