Kort presentasjon av våre bobilmerker!

 

 

Benimar er vårt største merke og den produsenten vi har hatt lengst. De har produsert i over 40 år og har vært i Norge siden 2007. De er en del av den enorme Trigano-gruppen, Europas største leverandør av fritidsprodukter, med de fordelene dette gir. Benimar er desidert flinkest til å lytte, og har i samarbeid med de norske importørene utviklet og forbedret bobilene til å passe vårt klima. Blant annet har vi plassert varmeanleggene (alltid største varmesystemer på våre bobiler), korrekt fram i boenheten på de aller fleste modellene. Videre har vi muligens bransjens beste elektriske opplegg samt komplett tre-fritt påbygg. At designet er utviklet av bl.a. yngre mennesker fra designskolen i Barcelona er da heller ingen ulempe – bilene våre er svært delikate, innovative og meget moderne! Sammen med Benimar har vi utviklet en utstyrsvariant som heter «NorthAutoKapp». Finner du mer utstyr, kvalitet og design til en bedre pris vil vi gjerne høre fra deg.

Kom og se på våre flotte bobiler. Vi er veldig stolte av Benimar!

Klikk her for alle modeller fra Benimar

 

 

 

 

 

Autostar er endelig tilbake i Norge.

  • Oppfinnere av sandwich konstruksjonen
  • En av de ledende i varmeegenskaper
  • Har en høy byggkvalitet og har fokus på lav vekt
  • Har helt trefri konstruksjon og et høyt utstyrsnivå
  • Har de fleste modeller med dobbeltgulv
  • Er en del av Trigano-gruppen som er en av Europas ledende bobilprodusenter, som også produserer kvalitetsmerket Benimar

Er du på jakt etter en innovativ bobil som har design, kvalitet og luksuspreg til en gunstig penge er Autostar det rette merket.

Klikk her for alle modeller fra Autostar

 

 

Det skal ikke mer til enn at du trår inn i en Malibu før du kjenner på dens høye kvalitet. Kraftig bygd dobbeltgulv og luker i gulvene med solide stålhengsler gir en enorm følelse av et påkostet påbygg. Det samme gjelder for alle møbler og skap som faktisk er bygget i en selvbærende konstruksjon før bobilens yttervegger blir montert. En slik møbelkonstruksjon gir blant annet en av klassens mest lydløse og knirkefrie innredninger. Indirekte LED-belysning som strekker seg langs hjørnene i taket gir et moderne uttrykk og også større romfølelse.

 

Klikke her for alle modeller fra Malibu