Nordkapp

Flotte sommerminner på sjøen siden 1966.

Nordkapp er i dag en av markedslederne i Norden. Du kan velge mellom ti modeller innenfor et bredt spekter med utstyr og fasiliteter. Nordkapp-båtene har en stor fordel med sitt brede utvalg av ekstrautstyr. Nordkapp har et bredt program med 12 modeller i størrelsen fra 5 til 7,9 meter innen følgende modellserier.

Enduro-serien kan kategoriseres som «skjærgårdsjeep», en åpen båt med styrekonsoll midtskips. Konseptet passer for alle som ønsker en dagsturbåt som er enkel og rask å bruke.

Avant-modellene kjennetegnes først og fremst ved at de har en hel vindskjerm som gir god beskyttelse for alle i cockpit. Avant kombinerer skjærgårdsjeepens plassutnyttelse med daycruiserens godt beskyttede cockpit.

Noblesse-serien består av fire daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting. En stor og funksjonell kalesje leveres som standardutstyr og gjør båten til en perfekt turbåt.

RS er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i 2016 sesongen. I RS-serien har Nordkapp kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.

Klikk her for å se alle modellene

Quicksilver

Quicksilver tilbyr et bredt program med prisgunstige kvalitetsbåter til den aktive båtbruker. Produsenten er en del av Brunswick Marine som er en av verdens ledende produsenter av båtmotorer og fritidsbåter.

Modellprogrammet består av 26 modeller i størrelser fra 4 til 9 meter.

PilotHouse-serien består av lukkede båter med stort selvlensende akterdekk og utenbordsmotor. Dette er den ideelle båten for den aktive båtbruker, og passer like godt til aktivt fiske som turer med venner og famile.

Arvor-serien er halvplanende lukkede båter med innenbords dieselmotor. Dette er kraftige, trygge og robuste båter utstyrt for fiske både nærme land og på havet.

Activ-serien består av en lang rekke modeller innen skjærgårdsjeep og sundeck. Den perfekte båt for moro, vannsport og avslapping på korte og lengre turer.

Se alle modeller her.

Saga Boats

Saga Boats AS har all produksjon ved eget verft på Vestlandet i Norge, og er med dette en av de ledende produsenter av fritidsbåter i Norge. Målet har helt siden starten i 1960 vært å bygge kvalitetsbåter hvor lokale tradisjoner med godt håndverk og best mulige sjøegenskaper er satt i fokus.

Sagas modellserie består av 6 ulike modeller fra 32 til 41 fot. Alle modellene er halvplanende båter med fast aksling og beskyttet ror og propell. Gjennomgående høy kvalitet og praktiske løsninger viser igjen i alle Sagas modeller.

Saga er et varemerke med kvalitetsstempel både i Norge og i utlandet. En bevisst produksjonsfilosofi der halvplanende egenskaper, driftssikkerhet og kvalitet står i sentrum sikrer Saga-kundene det beste produkt sammen med lang tradisjon, erfaring og høy kompetanse.

Se alle modeller her.