Refsnes Marine AS holder til i Leangbukta Maritime Senter i Asker med permanent innendørs utstilling av et bredt utvalg av nye båter og bobiler i ulike kategorier. Her kan man året rundt i fred og ro gå gjennom de ulike modellene i hyggelige lokaler med god veiledning fra oss.

Vi er forhandler av kvalitetsbåter fra merkene Nordkapp og Quicksilver. I tillegg representerer vi norske Saga Boats på østlandet og sørlandet. Til sammen dekker disse merkene de fleste kategorier innen motorbåt.

Vår bobilavdeling fører kjente merkevarer fra Benimar, Autostar og Malibu by Carthago. Her finner du et komplett utvalg fra den minste bybobilen til store helintegrerte biler.

Firmaet har også virksomhet innen megling av brukte båter på vegne av kunder. Da tar vi oss av salgsprosessen fra A til Å på en profesjonell måte. Vi tilbyr også utstyrsmontering og reparasjoner fra Leangbukta.

Kjøp av bobil eller båt er en viktig beslutning som bygger på tillit. Vi gjør alltid vårt ytterste for å yte god service helt fra innledende salgsprosess til oppfølging og veiledning etter båten er tatt i bruk. Vi har lang erfaring, og deler gjerne denne erfaringen med våre kunder.

Fornøyde kunder er vår beste markedsføring!