Navan C30

Navan C30

Navan C30!

Vi er stolte av å introdusere deg for vårt nyeste tilskudd til båtverdenen – Navan. Dette spennende nye båtmerket er produsert av Brunswick, et av de mest anerkjente navnene i båtindustrien, og det bringer med seg kvalitet, pålitelighet og innovasjon du kan stole på.

 

Hvorfor velge Navan?

  • Brunswick-kvalitet: Brunswick har en lang historie med båtproduksjon og er kjent for å levere båter av høyeste kvalitet. Med Navan kan du være trygg på at du investerer i en båt som er bygget for å vare.
  • Innovasjon og Teknologi: Navan-båtene er utstyrt med de nyeste teknologiene for en optimal båtopplevelse. Fra avanserte navigasjonssystemer til kraftige motoralternativer, gir Navan deg det beste av det beste.
  • Elegant Design: Hver Navan-båt er designet med omtanke for både funksjonalitet og estetikk.

Det Revolusjonerende Patenterte Step-Skroget fra Navan: Overlegen Ytelse og Effektivitet

Navan har tatt båtdesign til nye høyder med sitt patenterte step-skrogsystem. Dette innovative skrogdesignet er en game changer innen båtverdenen og gir utrolig ytelse, effektivitet og stabilitet i enhver situasjon.

 

NAVAN C30 kombinerer sporty styling med premiumfunksjoner og innovativ teknologi i alle aspekter, designet for eventyrere. Med en kapasitet på 12 personer og bygget for sikkerhet, komfort, stil og kraft er den like komfortabel på innsjøer som langs kysten. Velg mellom enkel og dobbel utenbordskonfigurasjon på opptil 600 hk – ingenting stopper C30!

Spesifikasjoner:
Total lengde (m)- 10,23
Skroglengde (m)- 8,99
Total bredde (m)- 2,99

Båtvekt uten motor (kg)- 3888
Dypgående (m)- 0,63
Vanntank (L)- 80
Drivstofftank, maksimalt volum (L)- 400
Total høyde (m)- 2,84
CE-kategori/Maks antall passasjerer- B/10 – C/12

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50