Her har vi laget en kort presentasjon av båtmerkene vi tilbyr i Leangbukta!

Saga Boats blå logo på hvit bakgrunn

 

 

Norsk kvalitet siden 1960

Saga Boats AS er en familieeid bedrift som har vært i samme familiens eie helt siden etablering i 1960. All produksjon foregår i bedriftens eget anlegg i Selje, og et moderne sentralstøperi er med på å sikre den beste kvalitet. Målet har helt siden starten i 1960 vært å bygge kvalitetsbåter hvor lokale tradisjoner med godt håndverk og best mulige sjøegenskaper er satt i fokus. Dette har vi lykkes med ved hjelp av egne krefter og i nært samarbeid med Saga boats båt fra Refsnes Marine ligger på åpent vann med norsk flaggNorges fremste båtkonstruktører. Siden tidlig på 80-tallet har halvplanende båter blitt kjernen i Saga-programmet.

Saga er et varemerke med kvalitetsstempel både i Norge og i utlandet. En bevisst produksjonsfilosofi der halvplanende egenskaper, driftssikkerhet og kvalitet står i sentrum sikrer Saga-kundene det beste produkt sammen med lang tradisjon, erfaring og høy kompetanse.

Klikk her for alle modeller av Saga

 

Nordkapp logo svart på hvit bakgrunn

 

 

Sommerminner på sjøen siden 1966!

Vår visjon er at våre kunder skal være stolte av å eie en båt fra Nordkapp. For å oppnå dette er det en forutsetning at vi til enhver tid kan stå 100 prosent bak våre produkter. Nordkapp Boats har solid økonomi og bra lønnsomhet. Dette gir oss muligheten til å tenke og planlegge langsiktig, samt gi våre kunder trygghet for en så stor investering som et båtkjøp er.Kvinne kjører Nordkapp båt fra Refsnes Marine på vannet med én passasjer

Siden starten i 1966 har båter fra Nordkapp gitt norske og europeiske båtelskere flotte sommerminner på sjøen. Nordkapp ble etablert av et maritimt og sterkt fagmiljø ved skjærgården i Sarpsborg.

Nordkapp er i dag en av markedslederne i Norden. Du kan velge mellom ti modeller innenfor et bredt spekter med utstyr og fasiliteter. Nordkapp-båtene har en stor fordel med sitt brede utvalg av ekstrautstyr.

Klikke her for alle modeller av Nordkapp

 

Nordkapp logo svart på hvit bakgrunn

Airborne 6.3, 7 og 8!

 

En helt ny generasjon RIB.

Nordkapp Airborne 7 fra Refsnes Marine kjører på vannet nær kysten med en mann og en kvinne ombord

Den nye Nordkapp Airborne-serien er en ny generasjon RIB. Nordkapps DNA,
bestående av sportslige kjøreegenskaper, smarte løsninger og kvalitet er
formet til en av de mest spennende båtene vi noensinne har laget.

 

Trykk her for å se Airborne modellene

 

 

 

Nordkapp logo svart på hvit bakgrunnNordkapp R logo rød på hvit bakgrunn

Tre Nordkapp RS båter fra Refsnes Marine ligger på en strand med sand og steiner

 

 

RS er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i november 2015, og serien ble videre utvidet med ytterligere nye modeller i løpet av 2016. I RS serien har Nordkapp kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.

Klikk her for alle modeller av Nordkapp RS

 

 

Quicksilver logo svart på hvit bakgrunn

Quicksilver båt fra Refsnes Marine kjører på vannet med fire passasjerer og kysten i bakgrunnen

 

 

Quicksilver – serien har blitt til som et samarbeid mellom godt erfarne designere, ingeniører og marine arkitekter fra Brunswick – gruppen, en ledende kraft innen båtverdenen. Dette partnerskapet har gitt enda bedre fritidsbåter, skapt for moro.

Quicksilver tilbyr alt fra skjærgårds, fiske, tur og vannsportbåter i et bredt spekter av pris og størrelser.

Klikke her for alle modeller av Quicksilver