Om våre båtmerker

Her har vi laget en kort presentasjon av båtmerkene vi tilbyr i Leangbukta!

Norsk kvalitet siden 1960

Saga Boats AS er en familieeid bedrift som har vært i samme familiens eie helt siden etablering i 1960. All produksjon foregår i bedriftens eget anlegg i Selje, og et moderne sentralstøperi er med på å sikre den beste kvalitet. Målet har helt siden starten i 1960 vært å bygge kvalitetsbåter hvor lokale tradisjoner med godt håndverk og best mulige sjøegenskaper er satt i fokus. Dette har vi lykkes med ved hjelp av egne krefter og i nært samarbeid med Norges fremste båtkonstruktører. Siden tidlig på 80-tallet har halvplanende båter blitt kjernen i Saga-programmet.

Saga er et varemerke med kvalitetsstempel både i Norge og i utlandet. En bevisst produksjonsfilosofi der halvplanende egenskaper, driftssikkerhet og kvalitet står i sentrum sikrer Saga-kundene det beste produkt sammen med lang tradisjon, erfaring og høy kompetanse.

Klikk her for alle modeller av Saga

Sommerminner på sjøen siden 1966!

Vår visjon er at våre kunder skal være stolte av å eie en båt fra Nordkapp. For å oppnå dette er det en forutsetning at vi til enhver tid kan stå 100 prosent bak våre produkter. Nordkapp Boats har solid økonomi og bra lønnsomhet. Dette gir oss muligheten til å tenke og planlegge langsiktig, samt gi våre kunder trygghet for en så stor investering som et båtkjøp er.

Siden starten i 1966 har båter fra Nordkapp gitt norske og europeiske båtelskere flotte sommerminner på sjøen. Nordkapp ble etablert av et maritimt og sterkt fagmiljø ved skjærgården i Sarpsborg.

Nordkapp er i dag en av markedslederne i Norden. Du kan velge mellom ti modeller innenfor et bredt spekter med utstyr og fasiliteter. Nordkapp-båtene har en stor fordel med sitt brede utvalg av ekstrautstyr.

Klikke her for alle modeller av Nordkapp

Nordkapp Airborne 6, 7 og 8!

RS er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i november 2015, og serien ble videre utvidet med ytterligere nye modeller i løpet av 2016. I RS serien har Nordkapp kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.

Klikk her for alle modeller av Nordkapp RS

Quicksilver – serien

Quicksilver – serien har blitt til som et samarbeid mellom godt erfarne designere, ingeniører og marine arkitekter fra Brunswick – gruppen, en ledende kraft innen båtverdenen. Dette partnerskapet har gitt enda bedre fritidsbåter, skapt for moro.

Quicksilver tilbyr alt fra skjærgårds, fiske, tur og vannsportbåter i et bredt spekter av pris og størrelser.

Klikke her for alle modeller av Quicksilver

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50