Om Nordkapp

Nordkapp er markedsledende på fritidsbåter i Norden. Fra Nordkapp leveres båter av aller høyeste kvalitet, som har gitt nordmenn gode øyeblikk på sjøen siden 1966. Refsnes Marine er forhandler av båter fra Nordkapp. Vi kjenner deres ulike modeller godt og hjelper deg gjerne med å finne den fritidsbåten som best dekker dine behov.

Fritidsbåter som gir mye fleksibilitet

Ulike kunder legger ulike prioriteringer til grunn ved valg av fritidsbåt, og Nordkapp har modeller som dekker de fleste behov. Båtmodellene fra Nordkapp er fordelt på seks serier, Avant, Enduro, Noblesse, Gran Coupe, Airborne RIB og RS aluminumsbåter, og leveres med et bredt spekter av utstyr og fasiliteter. Dette gjør Nordkapp til et trygt valg, og gir deg stor grad av fleksibilitet og valgmuligheter.

Gode sjøegenskaper og stilrent design

Velger du en fritidsbåt fra Nordkapp, får du en båt du er stolt av å føre på sjøen. Felles for alle deres modeller er svært gode sjøegenskaper og et funksjonelt og stilrent design. Dette er båter som passer perfekt for dagsturen så vel som kortere overnattingsturer, og gir deg mye båtglede sesongen gjennom.

Har du spørsmål om våre båter fra Nordkapp?

Her kan du lese mer om hva som kjennetegner de ulike seriene fra Nordkapp. Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt.

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50