Om Quicksilver

Refsnes Marine er forhandler av båter fra Quicksilver. Quicksilver leverer stabile båter som på en mesterlig måte kombinerer stil og moro med funksjonalitet og sikkerhet. Dette er båter for deg som ønsker å ha det gøy på sjøen, uten av dette går på bekostning av sikkerhet og gode sjøegenskaper.

Ledende innen marineindustrien

Quicksilver er en del av Brunswick-konsernet, som er ledende innen marineindustrien. Med på teamet er erfarne marinearkitekter, designere og ingeniører, noe som gjør at båtene er spekket med innovative løsninger og intelligent teknologi. Fra Quicksilver får du en fritidsbåt av høy kvalitet, som du har mye glede av i lang tid fremover.

Quicksilver har båten du ønsker deg

Quicksilver gir deg mye båt for pengene, og du er garantert å finne en modell som dekker dine ønsker og behov. Kanskje er dette en båt fra Pilothouse-serien, som gir deg lukket kabin og egner seg utmerket for fiske og hygge, eller fra den brede Activ-serien, der båtene kommer helt åpne eller med soldekk og kabin og er perfekte for både late og aktive sommerdager med venner og familie. Felles for alle modellene fra Quicksilver er det gjennomgående fokuset på stabilitet og sikkerhet på sjøen.

Lurer du på noe om båtene fra Quicksilver?

Med en båt fra Quicksilver er du garantert mange gode opplevelser i lang tid fremover. Er du interessert i å vite mer om Quicksilvers ulike modeller? Ta kontakt så finner vi den båten som passer for deg.

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50