Om Benimar

Benimar har produsert bobiler siden 1979 og er i dag en av markedets ledende bobilleverandører både i Norge og internasjonalt. Hos Benimar finner du et bredt spekter av helintegrerte og delintegrert modeller og bybobiler, som alle holder svært høy standard og er den perfekte basen under bilferien. Med plass til hele familien har det aldri vært enklere å legge ut på spontane utflukter.

 

Ditt hjem på veien

Bobilen er ditt hjem på veien, og det er derfor viktig å velge en bil du ser frem til å ta med på korte og lengre turer. Bobilene fra Benimar kommer med en rekke innovative løsninger som gir optimal komfort, samtidig som de er både praktiske og funksjonelle. Med sin lange erfaring vet Benimar hvordan de best utnytter den begrensede plassen man har til rådighet i en bobil. Du kan velge mellom ulike intelligente planløsninger, slik at du får en bobil tilpasset ditt bruk og dine behov.

Kvalitet og bærekraft

Benimar er dobbelt ISO-sertifisert med ISO 9001 og ISO 14001, noe som gir en garanti for både kvalitet og levedyktighet på bilene som leveres. Det viser også at Benimar er en produsent som tar sitt miljøansvar på alvor og kontinuerlig søker å gjøre sine prosesser mer bærekraftige.

Kontakt oss for mer informasjon

Vil du vite mer om bobilene fra Benimar? Vi har høy kompetanse på bobiler og hjelper deg gjerne med å finne den bilen som best dekker dine behov. Kontakt oss gjerne for en hyggelig bobilprat.

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50