Om Refsnes Marine AS

Refsnes Marine har nærmere 60 års erfaring i båtbransjen og har vært forhandler av kvalitetsbåter på Østlandet siden 2011. Vi holder til i flotte lokaler i Leangbukta Maritime Senter i Asker, med sjøen som nærmeste nabo. Herfra jobber vi for å legge til rette for at våre kunder skal skape gode minner og opplevelser, enten det er på havet eller på veien.

 

Lang erfaring i båtbransjen

Vi har drevet familiebedriften Saga Boats siden 1960, og har med dette lang erfaring og mye kunnskap om båtbransjen. Da Refsnes Marine ble stiftet, var det med bakgrunn i et ønske om å utvide virksomheten og tilby et større utvalg av produkter. I dag leverer vi et bredt spekter av båter og bobiler fra markedsledende leverandører. Vi fører fritidsbåter fra Nordkapp, og Quicksilver, i tillegg til våre egne Saga-båter, samt bobiler fra Autostar og Benimar.

I tillegg til å være forhandler av nye båter, tilbyr vi også megling av bruktbåter. Vi kan hjelpe deg med å selge din gamle båt, og holder i salgsprosessen helt frem til salget er gjennomført.

Vår store innendørs utstilling er åpen hele året

I våre hyggelige lokaler har vi en permanent innendørs utstilling på over 1000 kvadratmeter. Her stiller vi ut både båter og bobiler og har åpent året rundt. Dermed kan du komme innom og se på våre modeller når du ønsker, og samtidig få god veiledning fra oss.

Vår lange bransjeerfaring gjør at vi er et trygt valg for deg som ønsker å investere i fritidsbåt eller bobil. Vi gir alltid god oppfølging og kan tilby service og vedlikehold i etterkant av kjøpet. Fornøyde kunder er vår beste markedsføring. Derfor strekker vi oss alltid langt for at våre kunder skal gjøre gode kjøp hos oss.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50