Quicksilver 625 Pilothouse

Quicksilver 625 Pilothouse

Tilbring mer tid med snørene i vannet med det helt nye 625 Pilothouse. Omtenksomt designet for å maksimere hver bit av dekksplass sammen med en velutstyrt lukket lugar, er dette en båt som enkelt kan brukes for en rask overnatting. Nå fiskeplassen din raskt med en maksimum 150 hk Mercury påhengsmotor, og velg blant Quicksilver utstyrspakker for de mest populære sikkerhets-, bekvemmelighets- og komfortalternativene for å forbedre hver tur.

Spol inn fisk etter fisk, holdt deg sikkert på dekk med babord og styrbord fotstøtte på 625 Pilothouse. Hold deg stødig med høyt fribord, og ta deg trygt til baugen med gåstien og takmonterte gelendere. Dekket kan holdes ryddig og fritt for utstyr med innebygde oppbevaringsrom i kabinen, baugen og massive skap i gulvet. Enten du sitter i kabinen eller er på dekk, kan du navigere til ditt neste hete sted med Simrad-elektronikk av høy kvalitet.

Finn fiskeplassene dine og få snørene dine våte tidligere med tilgjengelig GPS NSS evo3 i kabinen, og finn deretter fisken fra samme Simrad-elektronikk ved det andre førermiljet på dekk. Skinnemonterte fiskestangholdere lar deg hvile armene mens du drar inn fisken, og den tilgjengelige fiskepakken holder agnet friskt i en integrert agnbrønn samt et ubehandlet vannutløp når du rensker fileter. Eller hold fisken fersk til du kommer til kai med to massive fiskekummer.

625 Pilothouse er laget for den lidenskapelige fiskeren, fremre kabin er iøynefallende og elegant, spesielt i en tilgjengelig Explorer-versjon. Fra innsiden av kabinen kan du oppleve 360-graders panoramautsikt gjennom store vinduer og skyvedører i full lengde. Bygget for en komplett opplevelse på vannet for både familier, venner og fiskere, du vil elske de utvidede badeplattformene, den luftige takluken og den tilgjengelige solavskjermingen og dieselvarmeren.

  • Total lengde: 6,38M
  • Bredde: 2,54M
  • Båtvekt uten motor: 1371
  • Dypgående: 0,49M
  • Maks antall passasjerer: 6
  • Høyde: 2,89M
  • CE-kategori: C
  • Antall køyer: 2

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50