Quicksilver Activ 555 Open

Quicksilver Activ 555 Open en perfekt båt til hyggelige turer med familie og venner

Seks personer kan være ombord, og på hekken kan båten ha en Mercury utenbordsmotor med opptil 115 hestekrefter.

Båtens elegante design og gode plass byr på muligheter for alle – ta med hele familien på tur. Opplev sikkerhetsdetaljene, utstyret og komforten. Velger du Smart Edition får du utstyret du ønsker deg som en rimelig pakkeløsning.

Mercurys motorer har de solide og pålitelige egenskapene du ønsker deg, samtidig som en 115 hester gir nok kraft. En lett sotet vindskjerm gir føreren god sikt. Det er enkelt for alle både å komme seg ombord via baugen og å bade fra båten med de store badeplattformene. God plass, høyt fribord og en romslig cockpit gjør det enkelt og trygt å bevege seg ombord.

Ombord i Activ 555 Open vil du kose deg i skipperstolen. Både denne og passasjersetet er bøtteformet, har puter som kan dreies, og kan vippes opp når du vil stå og kjøre båten. Fotstøtten øker komforten ytterligere. Det ergonomisk utformede dashbordet i to farger har integrerte koppholdere, oppbevaringsrom og plass for montering av en kartplotter med syv-tommers skjerm. I cockpiten gir en justerbar rygg mer plass og den gjør det mulig å vippe motoren helt opp av vannet når båten ligger stille.

Plassen ombord i Activ 555 Open er utformet med tanke på mange forskjellige bruksmåter. Solsengen kan med noen enkle håndgrep og et bord omgjøres til spiseplass. Når du har skrudd av motoren og ligger stille, kan de dreibare stolene forut brukes som del av et avslappet og sosialt oppsett i cockpiten. Vil du drive med vannsport, er det enkelt å montere en vannskistang.

Plassen ombord i Activ 555 Open er utnyttet på en kreativ og praktisk måte slik at du kan få med deg alt du trenger på tur. Lanternemasten, vannskistangen og delene du bruker for å utvide solsengen har egne rom ombord. Personlig utstyr kan du stue i rommene under setene. Forut har du alltid tilgang til oppbevaringsrommet i konsollen, også når du har satt opp en stor solseng her. I dette rommet, med fine detaljer, kan du oppbevare og beskytte puter og bord når båten ikke er i bruk.

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du i gjennomsnitt 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en Smart Edition på lager akkurat nå.

  • Total lengde: 5,47m
  • Total bredde: 2,29m
  • Vekt uten motor: 722kg
  • Maks effekt: 115hk
  • Dypgående: 0,36m
  • Drivstofftank: 110L
  • Maks antall passasjerer: 6
  • CE-kategori: C

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50