Quicksilver Activ 605 Sundeck

Activ 605 Sundeck er skreddersydd for fine turer, vannsport og solrike opplevelser

Dra på sjøen med syv personer ombord eller overrask partneren din med en romantisk opplevelse i skjærgården. En Mercury-motor med opptil 150 hestekrefter gjør at du kjører sikkert og fort nok om dagen, og om kvelden kan to personer slå seg til ro i kabinen.

Sikkerhet er blant annet avhengig av en pålitelig motor. Activ 605 Sundeck kan brukes sammen med en av Mercurys solide utenbordsmotorer som har fra 115 til 150 hestekrefter. Ombord er det enkelt og trygt å bevege seg takket være brede trinn til solområdet forut, høyt fribord og håndgrepspunkter montert der de trengs. Akter i cockpiten kan bakseteryggen svinges slik at du får enkel tilgang til badeplattformen som selvsagt er utstyrt med en badeleider.

Activ 605 Sundeck er en ekte solskinnsbåt. Den har et av de største dekkene i sin klasse hvor du kan slikke solen sammen med andre. Ankerboksen forut kan dekkes med en del av solputen slik at området blir så stort som mulig. Dashbordet er gjort helt om. Det er nå moderne, elegant og har mye bedre plass til instrumentering og elektronikk. Setene forut har fått bøtteform. De er utstyrt med vippepute og kan dreies. Dette øker komforten og sikkerheten når du er på tur.

Både i cockpiten og under dekk er plassen og bruksmulighetene optimalisert. Cockpiten kan omgjøres til en fin spiseplass for fire voksne ettersom bordet som kan fjernes når det ikke er bruk for det og setene kan dreies. I cockpiten er det koppholdere på begge sider. Avhengig av hvordan du velger å innrede kabinen kan den fungere som en liten, behagelig salong beskyttet for vær og vind eller som soveplass for to voksne. Som tilvalg kan du velge en vannskistang som skaper aktivitet og moro når du er på sjøen.

Det er rikelig med stueplass ombord i Activ 605 Sundeck. Forut kan du oppbevare anker og tauverk. Bordet og putene til solsengen har sin faste plass i et eget rom med fine detaljer. Det samme gjelder for lanternemasten og vannsportutstyr. I tillegg er det god plass under akterbenken og under benkene i kabinen.

Skaff deg utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen 10 % i gjennomsnitt. SMART Editionbåter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

  • Total lengde: 5,94m
  • Total bredde: 2,40m
  • Vekt uten motor: 970kg
  • Maks effekt: 150hk
  • Dypgående: 0,44m
  • Vanntank: 45L
  • Drivstofftank: 160L
  • Maks antall passasjerer: 7
  • Antall køyer: 2
  • CE-kategori: C

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50