Quicksilver Activ 675 Open

Quicksilver Activ 675 Open byr på et oppsiktsvekkende dynamikk

Ombord kan det være åtte personer. Med den største motoren, en kraftig Mercury utenbordsmotor på 225 hestekrefter, får du helt klart en kjapp og problemfri båttur når du har det travelt. Velg Smart Edition for å få en pakkeløsning med mye utstyr – du får det rimeligere enn om du bestiller utstyret separat.

Pålitelighet og ytelse kjennetegner alle Mercury-motorene. Du kan stole på at du kommer dit du vil og tilbake. Ombord er det brede gangpassasjer og høyt fribord. Det er enkelt og sikkert å bevege seg fra baug til hekk. Andre sikkerhetsfunksjoner gjør det enkelt både å komme ombord og å bade fra båten.
Bakseteryggen som kan vippes gir enkel tilgang til en stor badeplattform med integrert badeleider. Det er like lett å komme seg opp fra vannet som å hoppe uti.

Bøttesetene som føreren og navigatøren disponerer har forsterket sittepute som kan vippes opp hvis du vil stå mens du kjører båten. Setene kan også dreies. Dashbordet har integrerte koppholdere, hanskerom og plass for montering av en kartplotter med syv-tommers skjerm. Det er enkelt å bade fra båten. Forut finner du et stort rom med plass til tauverk og anker. Som tilvalg kan det monteres elektrisk ankervinsj forut.

Ved utviklingen av 675 Open ble det tatt hensyn til alle de aktivitetene båtentusiaster liker å drive med når de er på sjøen. Ditt ønske avgjør oppsettet. Forut kan du bruke den store plassen som solseng eller en sittegruppe hvor du og passasjerene du har med på tur kan spise. Rundt bordet er det plass til fire personer hvor alle har faste, integrerte koppholdere. Setene i cockpiten som kan dreies gjør det enkelt å ha hyggelige samtaler ombord når båten ligger stille. Kabinen gir ly og her kan du gjerne ta en blund også.

Ombord i Activ 675 Open er det oppbevaringsrom under benkene i den fremre delen av båten. I tillegg kan du oppbevare de personlige tingene dine i rommet under akterbenken. Vannskistangen, lanternemasten og utstyret som trengs for å lage en stor solseng plasserer du i egne rom. Anker og tauverk kan oppbevares forut i ankerboksen.

Sørg for å få det du trenger: Smart Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du i gjennomsnitt 10 % i forhold til om du bestiller alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en Smart Edition på lager akkurat nå.

  • Total lengde: 6,66m
  • Total bredde: 2,55m
  • Vekt uten motor: 1084kg
  • Maks effekt: 225hk
  • Dypgående: 0,41m
  • Vanntank: 45L
  • Drivstofftank: 200L
  • Maks antall passasjerer: 8
  • Antall køyer: 1
  • CE-kategori: C

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50