Quicksilver Activ 875 Sundeck

Activ 875 Sundeck hever lista

-Eller, burde vi si – tar romslighet og solplass til nye høyder.

Båten har den største solsengen i sin klasse. Kjør på. Inviter tolv venner på tur for å sole og kose seg med piknik ombord. Med soveplass til fire i kabinen kan venner eller familie kan til og med nyte flere dager sammenhengende på sjøen.

Quicksilver Activ 875 Sundeck tar mange motoralternativer. Båten kan motoriseres med en enkel utenbordsmotor med opptil 400 hestekrefter eller to motorer som til sammen har maksimalt 500 hestekrefter. Du er garantert en trygg tur selv om det er røffe forhold på fjorden. Styrekonsollen er plassert på en måte som gir bred og trygg gangpassasje til fordekket på styrbord side. Båten har selvsagt nok plass å bevege seg på, effektiv sklisikring og rekker å holde seg fast i.

Ombord i en Activ 875 Sundeck er det solplass til mange. Ved akter kan sittebenken cockpiten gjøres om til en solseng som er 1,9 x 1,6 meter stor. Herfra har du direkte tilgang til sjøen. Forut er det en diger solplass som måler 2,25 x 2,25 meter, hvor solsengen har justerbar rygg. Større og mer komfortabel solplass finner du ikke i denne båttypen. I kabinen har du alt du trenger, inkludert toalett og dusj – og fin sjøutsikt. Ønsker du deg mer komfort kan både kjøleskap og mikrobølgeovn installeres i kabinen.

Activ 875 Sundeck er den optimale kombinasjonen av elegante, moderne linjer og effektiv arealutnyttelse. Førerposisjonen har et komfortabelt dobbeltsete og vindskjerm som beskytter mot vind og sprut. Når du skyver setet fremover på skinnene, kommer en bysse med vask og skjærebrett til syne. Byssa kan utstyres med kokeapparat eller grill. Kabinen er innredet med en U-formet sittegruppe som enkelt kan omgjøres til en komfortabel dobbeltseng. De som er glad i elegante løsninger og flotte detaljer vil sette pris på designpakken.

Den L-formede sittebenken i cockpiten kan enkelt omgjøres til en solseng eller spiseplass med kjøkkenet innen rekkevidde. De som elsker vannsport kan utnytte motorkraften og få det enda morsommere ved å montere vannskistangen (tilvalg). Er du lei av vann og sol kan du slappe av på fordekket med ryggen på solsengen vippet opp og se på solnedgangen. I kabinen kan du hvile, spise eller sove.

Skaff deg det utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet at kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen 10 % i gjennomsnitt. SMART Edition-båter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

  • Total lengde: 8,06m
  • Total bredde: 3m
  • Vekt uten motor: 2462kg
  • Maks effekt: 500hk
  • Dypgående: 0,60m
  • Vanntank: 100L
  • Drivstofftank: 450L
  • Antall køyer: 4
  • CE-kategori: C/12 – B/10

Kontaktskjema

Er det noe du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under eller ring oss på 67 22 28 50